Έκθεση Εικαστικών Καλλιτεχνών της Λατινικής Καθολικής Κοινότητας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκαν στις 10 Νοεμβρίου 2018 στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολωμονίδης στη Λεμεσό τα εγκαίνια έκθεσης 14ων Εικαστικών Καλλιτεχνών της Λατινικής Καθολικής Κοινότητας Η έκθεση διοργανώθηκε από την Εκπρόσωπο της Λατινικής Κοινότητας στη Βουλή των Αντιπροσώπων και τον Δήμο Λεμεσού και τα εγκαίνια τελέστηκαν από τον Δήμαρχο Λεμεσού κο. Νίκο Νικολαΐδη. Η κα. Μαντοβάνη στον χαιρετισμό της αναφέρθηκε στους διπλούς στόχους της Έκθεσης

•Να προβληθεί η ενεργή παρουσία, αλλά και τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Λατινική Κοινότητα στην σύγχρονη Κυπριακή κοινωνία.

•Και να δοθεί ταυτόχρονα η ευκαιρία στους Λατίνους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν τα έργα τους, τα οποία απορρέουν μέσα από δικά τους βιώματα και εμπειρίες.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο Επίτροπος Προεδρίας κος. Φωτίου, εκ μέρους του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κος. Γιάννης Ευθυμίου Επαρχιακός Επιθεωρητής, ο Βουλευτής Λεμεσού ΔΗΣΥ κος. Ευθύμιος Δίπλαρος, κος. Αντρέας Κουσιουμής, Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας, φίλοι και μέλη της Λατινικής Κοινότητας.