Όραμα

Αγαπητοί Λατίνοι και φίλοι,

Με χαρά επικοινωνώ μαζί σας για να εκφράσω την πρόθεση μου να θέσω υποψηφιότητα για τη θέση του Εκπροσώπου της Λατινικής Κοινότητας στη Βουλή των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας στις εκλογές στις 22 Μαΐου 2016.

Έχοντας μεγαλώσει μέσα στην Λατινική Κοινότητα, με πολλούς από εσάς γνωριζόμαστε. Για τους υπόλοιπους, είμαι η Αντωνέλλα Μαντοβάνη, κόρη του Μπενίτο και της Σόνιας, είμαι παντρεμένη με τον Μιχάλη Χατζηκωστάντα και έχουμε μια δίχρονη κόρη, την Χριστίνα Αλέγγρα.

Είμαι απόφοιτος του πανεπιστημίου Cambridge στην Αγγλία και κάτοχος μεταπτυχιακού από το College of Europe του Βελγίου. Από το 1996 εργάζομαι στην A.L. Mantovani & Sons Ltd, είμαι υπεύθυνη του τμήματος Τουρισμού και, επίσης, την τελευταία πενταετία στηρίζω τον νυν Εκπρόσωπο της Λατινικής Κοινότητας στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα ως εκπρόσωπος.

Γνωρίζουμε ότι η Λατινική Κοινότητα είναι αδιάσπαστο κομμάτι της Κυπριακής Δημοκρατίας και η συνέχιση της είναι μεγίστης ιστορικής σημασίας. Δέσμευση μου είναι να παραδώσω μια Λατινική Κοινότητα με ισχυρή παρουσία, με ενεργά μέλη και κοινωνική προσφορά. Πρόθεση μου είναι η διαφύλαξη της ταυτότητας της Λατινικής Κοινότητας και η καταγραφή της ιστορίας της.

Στη περίοδο που ακολουθεί θα είμαι σε επικοινωνία μαζί σας. Εν τω μεταξύ, παραμένω πάντα στη διάθεση σας.

Με εκτίμηση,

Αντωνέλλα Μαντοβάνη